Юрій Вітренко

Головний комерційний директор Групи Нафтогаз

Відповідає за розробку ефективної стратегії розвитку та реформування Нафтогазу, розвиток нових напрямів бізнесу та диверсифікацію газових поставок в Україну. Контролює організацію зовнішньоекономічної діяльності компанії, налагодження та розширення міжнародного співробітництва. Організує роботу з закупівлі природного газу на європейських газових ринках.

Працював в Нафтогазі у 2002-2003 роках та у 2005-2010 роках. Відповідав за залучення кредитів від міжнародних банків та реструктуризацію зобов'язань Нафтогазу, був штатним та позаштатним радником голови правління.

Розпочав кар'єру в 1998 році у міжнародній аудиторській та консалтинговій групі PWC, де консультував найбільші компанії України з питань фінансового управління. Має 9-річний досвід роботи в інвестиційно-банківській сфері та фінансах в Україні та за кордоном. Працював в інвестиційному банку Merrill Lynch у Лондоні, також обіймав посаду старшого віце-президента та головного операційного директора міжнародного інвестиційного фонду Amstar Europe. Співзасновник інвестиційно-банківської компанії AYA Capital; очолював цю компанію з 2010 до 2016 року.

У 2004 році закінчив програму MBA в бізнес-школі INSEAD (Франція, Сінгапур). Здобув ступінь бакалавра та з відзнакою закінчив магістратуру факультету Міжнародних економічних відносин Київського національного економічного університету.

Ярослав ТеклюкЯрослав Теклюк

Директор з юридичних питань

Відповідає за загальне юридичне забезпечення, взаємодію з органами влади та за захист інтере­сів компанії в судах та інших установах. Має більш ніж 15-річний досвід юридичної практики. Фахівець із захисту інтересів у корпоративних спорах, у судових справах в банківській, фінансовій та телекомунікаційній сферах, а також у справах про банкрутство. До початку кар'єри в Нафтогазі 8 років працював в юридичній фірмі "Василь Кісіль і Партнери", в тому числі 4 роки в якості партнера.
    Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де здобув освіту за спеціальністю Міжнародне право.

Віталій Щербенко

Директор з адміністративної діяльності та енергоефективності

Забезпечує організацію та планування програм групи Нафтогаз у сфері капітальних інвестицій та непрофільних активів. Керує процесами залучення інвестицій в проекти, пов'язані з використанням енергозберігаючих технологій, зменшенням втрат і витрат природного газу, збільшенням частини використання відновлюваних джерел енергії.

Відповідає за організацію та здійснення закупівель товарів, робіт і послуг, координує кадрову політику, питання соціальної сфери та матеріально-технічного забезпечення в компанії.

Має більш ніж 20-річний досвід роботи на керівних посадах.

Отримав освіту економіста у Київському національному економічному університеті.

Роман Біляга

Директор з закупівель Групи Нафтогаз

Очолює напрямок організації та формування єдиної політики підприємств групи в сфері закупівель. Відповідає за розробку та затвердження єдиних стандартів, регламентів і інфраструктури закупівель.

Має більш ніж 10-річний досвід роботи на керівних посадах в сфері закупівель та логістики у нафтогазовому секторі (переважно в ТНК-ВР, одній з найбільших нафтових компаній).

Отримав інженерну освіту у Вінницькому національному технічному університеті.

ДЕРЖАВНА КОМПАНІЯ:

Державна компанія — підрозділ міністерства чи комерційна організація

БОРОТЬБА З КОРРУПЦІЄЮ

Боротьба з коррупцією