• До складу правління як виконавчого органу компанії входять голова та члени правління, які є посадовими особами компанії.

Згідно з прийнятим у грудні 2015 року Положенням про правління компанії члени та голова правління обираються загальними зборами на підставі пропозицій комітету з призначень та винагород наглядової ради, перший заступник та заступники голови правління обираються правлінням з числа його членів. Одна особа може обиратися до складу правління неодноразово.

Андрій Коболєв

Голова правління з 25 березня 2014 року

Починав кар'єру у міжнародній аудиторській та консалтинговій групі PWC, де спеціалізувався на питаннях стратегічного управління та корпоративних перетворень. З 2002 по 2010 роки працював у Нафтогазі, де пройшов шлях від головного фахівця до радника голови правління. Згодом став співзасновником та партнером інвестиційно-банківської групи AYA Capital, де займався залученням боргового та акціонерного капіталу, реструктуризаціями кредитної заборгованості та реорганізацією корпоративної структури великих підприємств і холдингів. Отримав ступінь магістра міжнародних економічних відносин з відзнакою в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Сергій ПереломаСергій Перелома

Перший заступник голови правління з серпня 2014 року

Очолює напрямки співробітництва з питань транспортування і постачання природного газу, митного оформлення, реалізації газу та формування його балансів. Має більш ніж 14-річний досвід роботи у нафтогазовій галузі. Фахівець у сфері фінансів та банківської справи. Отримав освіту в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Сергій КоновецьСергій Коновець

Заступник голови правління з квітня 2014 року

Відповідає за фінансово-економічний напрямок в компанії. Має 20-річний професійний досвід роботи у міжнародних компаніях у сферах розробки стратегії, розвитку бізнесу, фінансів та аудиту. Працював у провідних аудиторських компаніях Deloitte та EY. До призначення в Нафтогаз працював у міжнародній консалтинговій групі Boston Consulting Group. Працював менеджером з розвитку бізнесу та стратегічного планування в міжнародному агрохолдингу Bunge у Швейцарії. Здобув ступінь магістра управління бізнесом (MBA) в провідній міжнародній бізнес школі IMD в Лозанні, Швейцарія.

Юрій КолбушкінЮрій Колбушкін

Член правління з лютого 1999 року

Працює в Нафтогазі з дня заснування компанії. Відповідає за податкову та цінову політику, бюджетні розрахунки, формування фінансових ресурсів та економічне регулювання. До приходу у нафтогазову сферу 15 років працював в Міністерстві фінансів України. Закінчив Київський інститут народного господарства. Доктор економічних наук, дійсний член (академік) Українсь­кої нафтогазової академії.

Олександр Тодійчук перебував на посаді заступника голови правління та входив до складу виконавчого органу компанії з квітня 2014 року до березня 2015 року. На превеликий жаль, його повноваження було припинено у зв'язку зі смертю.

ВИНАГОРОДА ЧЛЕНІВ ПРАВЛІННЯ

Система винагород відповідає структурі та рівню, встановленим на ринку, та враховує не лише персональні показники, але і бізнес-ситуацію компанії, її фінансовий стан та перспективи.

У 2015 році компенсація членам правління, що включає заробітну плату і додаткові поточні премії, становила 5,6 млн грн (у 2014 році — 6,2 млн грн).